pioenroos bloembollen kopen, pink hawaiian bij moestuinland.nl
Pioenroos wortelstok, Pink Hawaiian Coral
Oogverblindende Pioenroos met roze en gele tinten. Schitterend van kleur en vorm, en echt een kleur aanbrenger in de tuin!

Artikelnummer

Y126640

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á5,99
Prijs per wortelstok
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Pioenroos Pink Hawaiian Coral bloembol kopen

Zeg je Hawai, dan zeg je kleur! De naam van deze oogverblindende Pioenroos is dus volledig terecht. De Pink Hawaiian Coral Pioenroos is roze van kleur en heeft gele tinten in de bloemen. De bloemen bloeien rijkelijk in de zomer met grootbloemige hoofden. Deze dubbelbloemige soort geeft intens veel kleur en leven aan de tuin. Gaat flink de hoogte in, en is meerjarig, zodat je er meerdere jaren van kunt genieten. Sterker nog, de Pioenrozen zullen elk jaar grootser en met nog meer bloemen terugkomen! 

Zelf roze pioenrozen telen?

Je kunt de wortelstokken poten in de maanden maart, april en mei. Bij voorkeur na de laatste nachtvorst. Na het poten afdekken met grond en water geven. Poot de wortelstokken van de Pioenroos op ongeveer 10 centimeter diepte. De bloeitijd van Pioenrozen is in de maanden mei en juni. De bloemen kunnen een hoogte bereiken van 80 centimeter. Als de bloemen vol in bloei staan, is het in sommige gevallen raadzaam om ze te ondersteunen, omdat de stengels anders de grote bloemen niet goed kunnen dragen en zodoende knakken.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.