Pikante Mix Zaden Kopen, Organic Sprouting keimgroente| Moestuinland Pikante mix zaaien beschrijving | Moestuinland
Pikante Mix Zaden Kopen, Organic Sprouting keimgroente| Moestuinland Pikante mix zaaien beschrijving | Moestuinland
Pikante Mix Zaden, Organic Sprouting | BIO
Dit mengsel van pikante groente is als organische kiemgroente erg lekker om te telen. Groeit snel en na een aantal dagen al te oogsten.

Artikelnummer

084070

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Pikante Mix zaden kopen kiemgroente

Deze pikante mix voor het telen van kiemgroente is erg lekker als je van diverse soorten wat wilt. Het mengsel bestaat uit een samengestelde mix aan zaden, die voornamelijk uit de oosterse keuken komen, namelijk: Rode Daikon, Rucola, Broccoli en Fenegriek. Het mengsel is leuk om te zien groeien, zowel in kleur als in vorm en hebben een enorm gezond imago. Naast dit, is de mix van kiemspruiten ook nog eens goed te combineren met tal van gerechten. Voornamelijk gerechten met een oosters tintje, zullen perfect bij deze mix passen. Denk hierbij aan taco's, curry of een overheerlijke saté-schotel. 

Het zaaien van de spruitgroente mengsel

De spruitgroente mix zaden zijn eenvoudig op 2 manieren te zaaien. Allereerst kun je ze zaaien op een zaairooster. Hierbij elke dag het water verversen. Heb je geen zaairooster in huis? Geen punt. De spruitgroente kun je ook super eenvoudig zaaien in een klein bakje. Eventueel een boterbakje of een bakje waar aardbeien in hebben gezeten. Vul de lege bakjes met wat watten, maak deze nat en vervolgens zaai je de zaden eroverheen. Zorg dat de watten goed vochtig blijven en het zal al snel ontkiemen en groeien. Na 5 dagen zijn de kleine spruitgroente stengels al te oogsten. Doe dit als ze ongeveer 3 tot 5 centimeter lang zijn. 

Ruim 30 gram per zakje.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.