Krulpeterselie zaden kopen, xenon moskrul tuinpeterselie | Moestuinland
Peterselie, Krulpeterselie Xenon Moskrul
0 Reviews | Review toevoegen

Deze mooie krulpeterselie is lang te telen. Donkergroen bladeren en een flink aroma kenmerken deze peterselie. Ook te telen in potten.

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 1,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Krulpeterselie zaden kopen

Deze krulpeterselie Xenon is een hele fijne smaakversterker. Het ras is een verbetering van de oorspronkelijk gewone krulpeterselie. De kleur is in z'n geheel mooi donkergroen, groeit tijdig op en is heerlijk van smaak en aroma. De peterselie is echt een kruid dat het hele jaar door geteeld kan worden. De structuur van het gekrulde blad is overduidelijk aanwezig bij deze plant. Peterselie is een eenjarige plant. Ook is de peterselie goed te telen in potten of bakken. 

Krulpeterselie zaaien moeilijk? 

Bij  het zaaien van krulpeterselie moet je even geduld hebben. De kiemduur bedraagd namelijk wel 30 dagen. Je kunt onder glas zaaien in de maanden februari tot en met juli en in de volle grond van april tot en met juli. Zaai je direct in de moestuin, doe dit dan op regels. Belangrijk is het namelijk ook om onkruid zoveel mogelijk te vermijden. Na het zaaien de grond vochtig houden. Oogsten in de maanden mei tot en met september. Let dan op dat je de plant niet laat doorschieten, want dan gaat de smaak grotendeels verloren. Oogsten alleen vanaf de stengels zodat je kan blijven oogsten.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.