Krulpeterselie zaden kopen, xenon moskrul tuinpeterselie | Moestuinland
Peterselie, Krulpeterselie Moskrul
Deze mooie krulpeterselie is lang te telen. Donkergroen bladeren en een flink aroma kenmerken deze peterselie. Ook te telen in potten.

Artikelnummer

SL2145

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Krulpeterselie zaden kopen

Deze krulpeterselie Xenon is een hele fijne smaakversterker. Het ras is een verbetering van de oorspronkelijk gewone krulpeterselie. De kleur is in z'n geheel mooi donkergroen, groeit tijdig op en is heerlijk van smaak en aroma. De peterselie is echt een kruid dat het hele jaar door geteeld kan worden. De structuur van het gekrulde blad is overduidelijk aanwezig bij deze plant. Peterselie is een eenjarige plant. Ook is de peterselie goed te telen in potten of bakken. 

Krulpeterselie zaaien moeilijk? 

Bij  het zaaien van krulpeterselie moet je even geduld hebben. De kiemduur bedraagd namelijk wel 30 dagen. Je kunt onder glas zaaien in de maanden februari tot en met juli en in de volle grond van april tot en met juli. Zaai je direct in de moestuin, doe dit dan op regels. Belangrijk is het namelijk ook om onkruid zoveel mogelijk te vermijden. Na het zaaien de grond vochtig houden. Oogsten in de maanden mei tot en met september. Let dan op dat je de plant niet laat doorschieten, want dan gaat de smaak grotendeels verloren. Oogsten alleen vanaf de stengels zodat je kan blijven oogsten.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.