Peashoots zaden kopen, Peulen Micro Greens | Moestuinland Micro Greens zaden kopen beschrijving Peashoots Peashoots voorbeeld sfeerfoto
Peashoots zaden kopen, Peulen Micro Greens | Moestuinland Micro Greens zaden kopen beschrijving Peashoots Peashoots voorbeeld sfeerfoto
Peashoots Zaden, Micro Greens
De scheuten van de jonge peulen zijn enorm lekker en zitten vol voedingsstoffen. De smaak is zoet en goed te combineren.

Artikelnummer

080343

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Peashoots kiemgroente zaden kopen

Peashoots als kiemgroente is enorm leuk om te telen en bovendien erg lekker en gezond. De scheuten van de jonge peulen zijn te eten als Baby Leaf. Dit betekent dat je de scheuten kunt oogsten en het jonge blad kan eten. Vaak is de scheut van de peul al na 7 dagen te eten. De zoete smaak van de Peashoots, doet de combinatie met sandwiches, soep en salades erg goed. Leuk om te combineren. 

Peashoots zaaien en kweken

De Peashoot zaden zijn het hele jaar door binnen in huis te telen. Ze zijn als het nodig is ook zo weer weg, want na 7 dagen kun je al oogsten. Zaaien kan eenvoudig in een bakje met wat grond. Na het zaaien de zaden afdekken met een laagje grond en vervolgens de grond goed vochtig houden. Op tijd oogsten, anders worden ze slap. 

  • Ruim 15 gram aan zaad per zakje;
  • Het hele jaar door te telen;
  • Al te oogsten binnen 1 week!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.