Pastinaak zaden kopen, Beschrijving pastinaak zaden telen | Moestuinland
Pastinaak zaden kopen, Beschrijving pastinaak zaden telen | Moestuinland
Pastinaak zaden, Guernsey | BIO
Deze biologische pastinaak zaden zijn te gebruiken bij de teelt van biologische pastinaak. Een vergeten groente die weer terug is!

Artikelnummer

92445

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische pastinaak zaden kopen

Deze biologische pastinaak is van het ras Guernsey en komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Deze biologische pastinaak wordt echter steeds meer geteeld, omdat deze echte volksgroente weer op zijn retour is. Pastinaken wordt in ons land steeds meer gegeten en vooral hobby tuinders proberen deze 'vergeten-groente' steeds vaker uit. Een mooi wortelgewas dat geschikt is om te koken of smaak te geven aan de bouillon. Zeker de moeite waard!

Guernsey pastinaken telen

Je kunt de zaden van deze Guernsey pastinaak direct in de volle grond zaaien. Dat kan alleen, omdat binnen zaaien niet wil vanwege de wortelgroei van het gewas. Zaai het zaad in de maanden april en mei (of eventueel al eind maart) ter plaatse op regels. Als de jonge pastinaak plantjes opgekomen zijn kun je ze eventueel iets uitdunnen. De zaden zullen na 15-20 dagen ontkiemt zijn. Oogsten van november tot en met maart. Deze verpakking bevat ongeveer 3 gram zaad.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.