zaden kopen voor de passiebloem, passiflora - moestuinland passiebloem zaden, achterkant
zaden kopen voor de passiebloem, passiflora - moestuinland passiebloem zaden, achterkant
Passiebloem Zaden, Passiflora caerulea
De Passiebloem, wie kent hem niet? De meest bijzondere bloem misschien wel, met een indrukwekkende bloem. Deze plant is een prachtige klimplant die wel 300 centimeter hoog kan worden.

Artikelnummer

080950

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Passiebloem Zaden kopen?

De Passiebloem heeft misschien wel de meest bijzondere bloemen die we kennen. verschillende kleuren en structuren vind je terug in 1 enkele bloem, wat een bijzonder mooie bloem opleverd. En wist je dat er ook vruchten aan de passiebloem komen? De passievrucht is helaas niet lekker om te eten. In de wintermaanden is het verstandig de plant te beschermen tegen de vrieskou, door bijvoorbeeld vliesdoek te spannen of de plant naar binnen te halen. Dat laatste kan een opgave zijn, omdat de passiebloem een echte klimplant is. Maar zet 'm bijvoorbeeld tegen een klimrek in een pot, die in zijn geheel naar binnen zou kunnen. 

De Passiebloem zaaien en verzorgen

Voor het zaaien de zaden weken in water, zo'n 48 uur. Zaaien kan in een zaaipotje of in grote bloempotten. Houd met het zaaien rekening met een zaaitemperatuur van 20 graden, bij kamertemperatuur is dus prima. Het kan zo'n 30 dagen duren voor de plantjes boven de grond komen. Na half mei kan de passiebloem op een plekje in de zon, het liefst uit de wind worden uitgeplant. Houd een plantafstand aan van zo'n 50 centimeter. De prachtige bloemen kan je in de maanden juni, juli, september en oktober bewonderen. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.