Potpaprika zaden kopen, Paprika Tangerine Dream | Moestuinland
Paprika Zaden, Tangerine Dream (Pot)
Deze potpaprika produceert prachtige kleine paprika's die iets langwerpig zijn. Groeit erg snel en ook de opbrengst paprika's is rijkelijk. Zoet van smaak!

Artikelnummer

SL0696

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Potpaprika zaden kopen?

Het paprika ras Tangerine Dream is bij uitstek geschikt voor de teelt in potten of bakken. De plant produceert prachtige, kleine paprika's. De paprika's zijn ietwat langwerpig en heerlijk om te snacken. De smaak van deze Tangerine paprika is zoet en een beetje pittig. De vruchten hebben een mooie glanzende kleur en rijpen af naar een oranje kleur. De paprika's bevatten veel mineralen en vitamines B en C. De plant groeit erg snel en de opbrengst is hoog. Ook heeft de paprikaplant een mooie vertakking, niet te vol. Prima te telen in potten op het balkon, in de kleine tuin of gewoon op het terras. Tevens mooie sierplant wanneer de paprika aan het rijpen is.

Hoe moet je potpaprika telen?

Je kunt de zaden van deze potpaprika onder glas zaaien in de maanden maart, april en mei. Doe dit onder glas op een zaaibed op in potjes van ongeveer 10 centimeter doorsne. Als de jonge plantjes eenmaal zijn opgekomen moet je ze verspenen en daarna in een koude kas of direct buiten op een plekje waar het warm is plaatsen. De paprika houdt van een warme, lichte plek met weinig wind. De zaden ontkiemen bij een temperatuur rond de 21 graden het beste. Na ongeveer 2 weken zullen de zaden ontkiemt zijn en echt beginnen met groeien. Na circa 4 maanden kun je dan beginnen met de eerste oogst. Afhankelijk van de standplaats en het weer kan dit ook eerder zijn. De plant wordt ongeveer 40 centimeter hoog.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.