Paprika zaden kopen, Milena F1 | Moestuinland
Paprika Zaden, Delerio F1
Deze paprika F1 zaden produceren vruchten die van groen naar oranje kleuren. De paprika's zijn stevig van structuur en brengt ongeveer 10 paprika's op per plant.

Artikelnummer

SL0687

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Oranje parika zaden kopen

Het zaad van de Delerio F1 paprika produceert stevige paprika's die kleuren van groen naar oranje. De vruchten zijn worden echt diep oranje van kleur en ze zijn erg lang te bewaren. Ook prima geschikt om in te vriezen. De smaak van deze paprika's is lekker zoet en ze zitten vol met goede mineralen en vitamines zoals B en C. De vruchten zijn blokpaprika's van ongeveer 10 centimeter in omtrek. Smakelijke en kleurrijke paprika's.

Hoe moet ik de Milena F1 paprika's zaaien?

Je kunt de oranje paprika zaden zaaien in de maanden maart, april en mei. Ook kun je direct in kleine potjes zaaien met een omvang van ongeveer 10 centimeter. Als de plantjes zijn opgekomen moet je ze verspenen en daarna in een koude kas plaatsen, of als het buiten goed weer, op een warme beschutte plaats uit de wind uitplanten. Je kunt deze paprika ook prima telen in potten en bakken. Dat doet het vaak nog beter, omdat de warmte dan snel in de grond trekt. Oogsten van de oranje paprika's kan in de maanden juli, augustus en september. 

Per verpakking ongeveer 10 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.