Gele paprika zaden kopen | Golden California Wonder
Paprika Zaden, California Wonder Yellow
De zaden van deze California Wonder Yellow geven, zoals de naam al verklapt, gele vruchten. Nadat de paprika groen is geweest kleur hij bij. Vol met vitamines B en C.

Artikelnummer

SL0690

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Gele blokpaprika zaden kopen

Zaden voor gele blokpaprika's. De vruchten die uit deze zaden voortkomen verkleuren door de zon van groen naar geel. De paprika's hebben een dikke en goudgele wand. Uit 1 plant komen ongeveer 10 paprika's voort. De California Wonder is er ook in het rood. Deze gele California Wonder paprika's zijn zoeter van smaak dan het rode broertje. Daarnaast bevatten deze gele paprika's ook nog eens meer gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen. Ten slotte verlaagd deze vruchtgroente de kans op chronische ziektes zoals verschillende hart- en vaatziektes. 

Hoe moet je paprika zaaien?

Paprikazaden kun je alleen maar onder glas zaaien. De zaden komen namelijk uit een gebied waar het normaal gesproken erg warm is, het is een warmtewinnend gewas. Dit betekent dat de vruchten warmte nodig hebben om te groeien. Zaaien kan ook in kleine potten van ongeveer 12 centimeter. Er zitten ongeveer 40 zaden in een zakje van 0,25 gram van het merk SluisGarden. Wanneer je onder glas gaat zaaien dan kan dit in maart, april en ook in mei. Zorg voor een warme zaaitemperatuur van ongeveer 21 graden.

Het zal ongeveer twee weken duren tot de zaden ontkiemt zullen zijn. Na de opkomst verspenen en daarna in een niet-verwarmde kas plaatsen of buiten op een warme en beschutte plaats. Houd bij het uitpoten van de paprikaplanten rekening met een minimale afstand van 30 centimeter tussen de planten. Dit hebben de planten nodig om te kunnen groeien. Ook als je van plant bent om deze blokpaprika te gaan telen in potten, is dit mogelijk. Als je kiest voor de teelt in een kas dan zal de hoogte ongeveer anderhalve meter zijn, buiten geldt een hoogte van ongeveer 75 centimeter. Oogsten is mogelijk in de maanden juli, augustus en september. Ook geschikt om te bewaren in de diepvries. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.