Puntpaprika, (paprika) Medrano F1 | Moestuinland
Paprika Zaden, Medrano F1 (Puntpaprika)
De zaden van deze puntpaprika geven compacte, sterk groeiende planten. Er groeien ca. 18 centimeter lange paprika's aan met een zoete smaak. Geschikt voor diverse teelt.

Artikelnummer

SL0691

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á4,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Puntpaprika Medrano zaden kopen

De zaden van deze Medrano puntpaprika zijn hybride F1 zaden. Dit betekent concreet voor jou dat de opbrengst hoog zal zijn en dat de vruchten veelal dezelfde vorm, grootte en kleur krijgen. De Medrano Paprika staat in het Special Pepper rijtje waardoor de zaden voor de volle honderd procent geoptimaliseerd zijn voor de teelt de een goede oogst. De vruchten die deze plant zal gaan geven zijn heerlijk zoete puntpaprika's van ongeveer 20 centimeter lang. De paprika zal ongeveer 5 centimeter 'dik' zijn. De puntpaprika's zijn ideaal om te vullen of te grillen. Lekker bij de barbeque of te snacken op een andere manier.

De smaak van deze paprika's zijn lekker zoet van smaak en staan op een brix van 8/9. De plant van deze paprika is een stevige plant en een sterke groeier. De vruchten kleuren door de stralen van de zon bij van de groene kleur naar de mooie roderrode kleur die paprika's moeten hebben. De puntpaprika is een gezonde vrucht die vol zit met verschillende vitamines en vooral ook met mineralen. Zo zit er veel vitamine A en C in paprika's. Maar vergeet ook zeker niet de stofjes zoals Kalium, Fosfor en Magnesium. 

Puntpaprika zaaien

De puntpaprika zaden zijn alleen te zaaien onder glas. De zaden zullen niet opkomen wanneer ze in de vollegrond gezaaid zullen worden. Uitzonderingen nagelaten uiteraard, maar voor een goede oogst heeft het de voorkeur om te zaaien onder glas. Zaaien kan op een zaaibedje of in potjes van ongeveer 12 centimeter. Er zitten ongeveer 10 zaden in een zakje zaad van 0,25 gram. Wanneer je wilt gaan zaaien, doe dit dan in de maanden maart, april en mei. Dit kan bij een perfecte zaaitemperatuur van 21 graden Celsius.

Het zal ongeveer 14 dagen voordat de zaden ontkiemt zullen zijn. Na de opkomst van de plantjes, verpenen en later in een niet-verwarmde kas of buiten op een warme en beschutte plaats uitplanten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de paprika's verder te gaan telen in een pot of een bak. De hoogte in kas is ongeveer 1,5 meter en de hoogte voor buiten is ongeveer 75 centimeter. Wanneer de teelt goed verloopt dan kun je oogsten in de maanden juli, augustus en september. 
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.