Papaver bloembollen wortelstokken kopen, Orientale mix klaproos | Moestuinland
Papaver wortelstokken, Orientale mix (Klaproos)
Papaver orientale mix - De wortelstokken van deze Papaver mix geven je het eerste jaar al grote Klaprozen. Bloeit in de zomer.

Artikelnummer

Y133450

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á6,99
Prijs per 10 wortelstokken
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Papaver mix wortelstokken kopen

De Papaver kennen we ook wel als Klaproos. Deze zomerbloeier is erg goed met andere bloemen te combineren, kan goed in elk soort tuin staan en heeft weinig onderhoud nodig. Deze Papaver orientale mix bestaat uit verschillende Papaver soorten, die allemaal in verschillende kleuren bloeien. Wit, rood, roze en de tinten ervan. De bloemen hebben allemaal een groot, donker hart. De Papaver orientale is ook wel bekend als de Oosterse Klaproos, en dit zijn de klaprozen met de grootste bloemen. Klaprozen komen elk jaar opnieuw terug en kunnen ook als snijbloem gebruikt worden. De zaaddozen van de Papavers zijn ook erg mooi!

Hoe moet ik de Papaver orientale telen?

Deze verpakking bevat 10 aanelkaar gesloten scheuten van de Papaver, die gepoot kunnen worden in maart, april of mei. Bij voorkeur zo laat mogelijk. Poot de wortelstokken op ongeveer 10 centimeter diep, waarna je de aarde goed aandrukt en voldoende water geeft. Eventueel splitten en op 15 centimeter van elkaar uitpoten. De Papaver orientale bloeit in de maanden juni en juli. De, na de bloei ontstane zaaddozen, kun je het beste verwijderen als je de Papaver nog eens wilt laten bloeien. De bloemen kunnen wel 90 centimeter hoog worden. Groeit het liefste op zandgrond. 

De Papaver orientale mix:

  • Inhoud: 10 wortelstokken/stekken;

  • Kleuren: Gemixed;

  • Poten: Maart, april, mei;

  • Bloei: Juni, juli;

  • Hoogte: 90 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.