Wilde marjolein zaden kopen, oregano - moestuinland Beschrijving wilde marjolein zaden kopen Oregano
Wilde marjolein zaden kopen, oregano - moestuinland Beschrijving wilde marjolein zaden kopen Oregano
Oregano zaden, Wilde Marjolein
Zaden voor wilde marjolein, ook wel oregano genoemd. Een kruid voor droge kalkrijke plekken in de volle zon. Origineel Grieks kruid, dat al jaren geteeld en gegeten wordt!

Artikelnummer

H11155

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Wilde Oregano zaden kopen?

Een kruid uit de bergen van Griekenland, de Wilde Marjolein of Oregano is een kruid die het goed doet in de volle zon. De latijnse naam die dit kruid heeft meegekregen is Origanum vulgare. Wat betreft de bodem kan de wilde marjolein het goed doen op een droge kalkrijke grond. De oregano heeft een pittige maar zachte smaak. De wilde oregano kruiden kan je gebruiken bij gerechten met bijvoorbeeld witte bonen, zuurkool maar ook aardappelgerechten. Rosebloeiend soort!

Wilde Marjolein / Oregano zaaien en telen

Deze Oregano of wilde Marjolein is meerjarig, en dus ook goed geschikt voor het Nederlandse klimaat. Na ongeveer 21 dagen ontkiemen de zaden, bij een gewenste zaaitemperatuur van 16 graden. Het zaaien is dan ook het beste onder glas. Zaaien kan dan in de maanden maart, april en zelfs begin mei. In de volle grond tussen begin april en juli. Bij het zaaien de zaden lichtjes aandrukken, en bij een gestage groei, verspenen en later uitplanten. Geniet van je verse Oregano!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.