oost-indische kers zaden kopen klimkers, Tom Thumb | Moestuinland Beschrijving zaaien Tom Thumb oost indische kers beschrijving | moestuinland
oost-indische kers zaden kopen klimkers, Tom Thumb | Moestuinland Beschrijving zaaien Tom Thumb oost indische kers beschrijving | moestuinland
Oost-Indische Kers zaden, Tom Thumb
Tom Thumb Oost-Indische Kers is makkelijk te kweken, bloeit lange periode, en de bloemen zijn eetbaar. Klimt over de grond.

Artikelnummer

H14810

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,49
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Tom Thumb Klimkers zaden kopen

Tom Thumb is een doorgaans Oost-Indische Kers soort. Tegenwoordig zijn er tal van soorten op de markt, in allerlei kleuren, maten en hoeveelheden. Deze Tom Thumb is eigenlijk heel normaal. Sterke planten met mooie, lange klimtrossen over de grond. De bloemen zijn gemixt van kleur en doen het goed in borders, perken, grote bloembakken of in de volle grond. Kan ook goed in de moestuin gezaaid worden. Ook een kleurrijke bodembedekker!

Oost-Indische kers zaaien, telen, eten!

Je kunt de Tom Thumb klimkers gelijk in de volle grond zaaien, van maart tot en met juni. Deze eenjarige klimplant wordt ongeveer 30 centimeter hoog, en zal gaan bloeien in de maanden juli tot en met oktober. Populair soort met een lange bloeiperiode. Makkelijk te kweken en ook eetbaar. 

Deze verpakking bevat 3 gram zaad, zo'n 10 zaden. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.