Muscari witte druifjes, blauwe druifjes kopen, bloembollen Grootverpakking | Moestuinland
Blauwe druifjes bloembollen, Muscari Magic (Grootverpakking)

Deze grootverpakking met blauwe en witte druifjes (Muscari) is gevuld met 50 bloembollen die allemaal Muscari bloemen produceren.

Artikelnummer

877355 

€ 6,50
Prijs per 50 bloembollen

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Grootverpakking blauwe druifjes kopen

Blauwe en witte druifjes zijn prachtige, voorjaarsbloeiende planten die voortkomen uit wat kleinere bloembollen. Deze grootverpakking met een mix tussen witte en blauwe druifjes, is afgevuld met 50 bloembolletjes. De blauwe en witte druifjes bloembollen zijn op veel verschillende manieren en plekken te telen en te laten groeien. Zo doen ze het goed in rotstuinen, in groepen, maar ook zowel binnen als buiten. Met de 50 bloembollen kun je in principe overal maar telen waar je wil, er is altijd genoeg! 

Muscari bolletjes kopen

Je kunt de blauwe/witte druifjes, of de Muscari Magic Mix, planten in het najaar. Doe dit ongeveer tussen september tot en met december. Plant de bloembollen met de punten naar boven. Voordat je de bollen gaat planten, eerst de grond even los maken zodat ze goed kunnen groeien. De blauw/witte druifjes zullen als de teelt goed verlopen is, gaan bloeien rond de maand april, afhankelijk van het weer uiteraard. De blauwe en witte druifjes mix, wordt ongeveer 15 centimeter hoog.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.