Druifhyacint bloembollen kopen, Muscari Armeniacum (Najaar) | Moestuinland Druifjes bloembollen, Blauwe Muscari (Druifhyacint)
Druifhyacint bloembollen kopen, Muscari Armeniacum (Najaar) | Moestuinland Druifjes bloembollen, Blauwe Muscari (Druifhyacint)
Druifjes bloembollen, Blauwe Muscari (Druifhyacint)
Muscari Armeniacum - De Druifhyacint of Muscari is bij ons vaak beter bekend als de 'blauwe druifjes'. Geven meteen kleur aan het voorjaar. Zowel voor binnen als voor buiten!

Artikelnummer

Y311000

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 2,99
€ 1,79
Prijs per 20 bloembollen
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Druifhyacint bloembollen Muscari kopen

We kennen ze allemaal, de prachtige blauwe druifjes! Maar wist je dat deze prachtige, blauwe bloeiers, eigenlijk druifhyacinten heten? De officiële naam van deze bloembollen is Muscari Armeniacum. De Blauwe druifjes zijn één van de meest geteelde bloembollen. De bloemen zijn klein van formaat, bel-vormig en hebben een prachtig blauwe kleur. Als je goed kijkt zie je dat de bloemen niet alleen blauw van kleur zijn, maar een heel dun, wit randje hebben. Mooi cluster van kleine bloemetjes die zowel binnen, als buiten te telen zijn!

Hoe moet ik Blauwe Druifjes telen?

Je kunt de Blauwe Druifjes bollen poten in de maanden september, oktober, november en december. Doe dit in goed losgemaakt grond, waarbij je de bollen plant met de punten naar boven. Deze verpakking bevat ongeveer 20 druifhyacint bollen. Deze najaarsbollen zullen bloeien in het voorjaar, en wel rond de maanden maart en april. Geeft gelijk een voorjaarsgevoel in huis of in de tuin. Wordt ook veel bezocht door bijen. Ken je de Witte Druifjes ook al?

  • Inhoud: 20 bloembollen

  • Planten van september tot december

  • Bloeit in de maanden maart en april

  • Bolgrootte: 8/9 centimeter

  • Najaarsbol

  • Hoogte: 15 centimeter


Tot het planten de bollen droog en koel bewaren!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.