Munt zaden kopen, Pepermunt | Moestuinland Munt zaden kopen pepermunt moestuinland
Munt zaden kopen, Pepermunt | Moestuinland Munt zaden kopen pepermunt moestuinland
Munt zaden, Pepermunt
Deze Munt zaden zijn uitermate geschikt voor de teelt van Pepermunt. Lekker om thee van te trekken, wat zowel lekker is als een medicinale werking heeft.

Artikelnummer

001170

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Pepermunt zaden kopen

Deze Pepermunt zaden is een overblijvende muntsoort met een pepermuntsmaak. De bladeren van de Munt plant kun je zowel gedroogd, maar natuurlijk ook vers goed gebruiken bij diverse gerechten. Zo kun je er bij gerechten de smaak mee versterken, je kunt er thee van maken en ook muntsaus van maken. Naast de vele mogelijkheden om dit kruid in je eten of drinken te verwerken, staat de frisgroene plant ook leuk in de tuin. Deze Pepermunt planten worden ongeveer 50 centimeter hoog.

Pepermunt telen

Je kunt de muntzaden het beste in huis of onder glas zaaien. Dit kan in de maanden maart en april. Is het weer goed genoeg en wil je liever direct in de vollegrond of buiten in bakken zaaien, dan kan dit in de maanden van april tot juni. Munt groeit als het eenmaal opgekomen is erg sterk, en kan daarom de tuin snel overnemen. Daarom is het raadzaam om in potten of bakken te zaaien, zodat je de munt kunt blijven beheersen. De Munt zal bloeien in de maanden juni tot en met september. 

Voldoende muntzaden voor ongeveer 5 m2.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.