Munt zaden, Appelmunt zaden kopen mentha suaveolens | Moestuinland
Munt zaden, Appelmunt
Mentha suaveolens - Deze appelmunt is erg lekker fris van zowel geur als smaak. Lekker in salades, dranken en gelei. Ook de bloemen zijn te gebruiken!

Artikelnummer

V332100

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á2,99
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Appelmunt zaden kopen

Appelmunt is een frisse variatie op de normale munt die we als keukenkruid kennen. Appelmunt is erg productief en heerlijk in drankjes, thee, gelei en in salades. Appelmunt planten hebben dezelfde structuur als normale munt, en ze hebben frisse groene bladeren met een wollig dekentje. Evenals de stengels, die ook harig zijn. De Appelmunt bloeit erg mooi met roze/witte bloemetjes. Zeer smakelijke munt, met een fruitig tintje!

Hoe moet ik Appel munt telen?

Je kunt de Appelmunt zaden onder glas zaaien en direct buiten in de volle grond. Onder glas of binnenshuis kan dit van maart tot en met juni. Doe dit in trays of bakjes. De zaden zullen na 14 tot 35 dagen ontkiemen. Eventueel afdekken met plastic en gaatjes erin prikken. Na half mei buiten uitplanten op 30 centimeter van elkaar. Direct in de volle grond zaaien kan van mei tot en met juni. Niet te dik zaaien. Je kunt de Appelmunt oogsten van april tot november en de Appelmunt is winterhard. Eventueel afdekken of naar binnen doen bij strenge vorst. 

Dit zakje bevat ongeveer 500 Appelmunt zaden. De Latijnse naam is Mentha suaveolens, en de zaden zijn afkomstig van het Engelse merk Johnsons.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.