Flessebroes, set van 3
Reviews | Review toevoegen

Dit setje met flessebroes is enorm handig om tijdens het zaaien en stekken je plantjes te voorzien van een klein beetje water. Bevat 3 verschillende dopjes.

Verzendkosten

€ 3,95 

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

€ 3,95
Prijs per set

Voorraad : 10

Aantal: 
in winkelwagen

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Flessebroes kopen

Dit setje met 3 verschillende broesdopjes is erg handig bij het zaaien en stekken. Tover in een handomdraai een flesje om in een gietertje. Het enige wat je nodig hebt is een standaard (wegwerp)flesje. De flessebroes past op vrijwel iedere standaardfles van 0,5, 1,5 en 2 liter. Erg handig als je kiemplantjes water wilt geven omdat er maar een klein beetje water uitkomt. Het set bevat 3 verschillende dopjes.

Flessebroes; wat zit er in?

1x een fijne broeskop;
1x een medium broeskop;
1x een enkele broeskop straal.

2 broesjes zijn rood en de medium broeskop is groen van kleur. Ook leuk voor kinderen om hun eigen plantjes mee te besproeien. Ook zou je er je vloeibare mest mee kunnen ingieten. Hetzelfde principe geldt natuurlijk voor water en voor vloeibare mest. Het komt er niet overvloedig uit, maar met de flessebroes kun je evenredig verdelen. 

Maak van een fles een gieter!

Hoe werkt het? Kies een grote of en klein wegwerpflesje. Verwijder de dop van de fles. Verwijder daarna ook de ring die achterblijft bij het afdraaien van je dop. Deze kun je er gemakkelijk afknippen. Vul nu je flesje met water. Draai nu de flessebroes op het flesje en dan is deze klaar voor gebruik. En nu.. gieten maar! 

Review toevoegen

Bedankt voor je feedback! We kijken zo snel mogelijk naar je review en hij zal bij goedkeuring geplaatst worden!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.