Mizuna Zaden Kopen, Micro Greens (Groen) | Moestuinland Mizuna zaden zaaien, beschrijving Voorbeeld foto sfeerfoto mizuna zaden
Mizuna Zaden Kopen, Micro Greens (Groen) | Moestuinland Mizuna zaden zaaien, beschrijving Voorbeeld foto sfeerfoto mizuna zaden
Mizuna Zaden, Micro Greens
Mizuna Micro Greens zijn enorm gezond en lekker bij kaas of salades. De smaak is wat pittig en komt overeen met die van mosterd. Het hele jaar door te telen.

Artikelnummer

080340

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Mizuna Micro Greens zaden

Mizuna is een oosterse groente, die opzich zelf al best snel te oogsten is. Maar zeker de Micro Green versie van Mizuna is binnen een week te oogsten. De Micro leaves zijn te oogsten al vanaf een week na het zaaien. Dit zijn echt de kiemplantjes, nog klein en niet volgroeid. De Baby Leaves van Mizuna, de wat grotere kiemplantjes met gekartelde randen zijn te eten na ongeveer 3 weken. De smaak van Mizuna Micro Greens is wat pittig en komt redelijk overeen met de smaak van mosterd. Zeker als het gecombineerd wordt met kaasgerechten of in salades erg lekker. Eindeloos te combineren met gerechten. De Mizuna bladeren zijn fel groen van kleur.

Mizuna als spruitgroente telen

De zaden van Micro Greens zijn eenvoudig te zaaien in een laag bakje. Aangezien de planten niet diep hoeven te wortelen om grote gewassen te dragen, is een bakje al snel voldoende. Zaai de zaden en bedek ze daarna met een laagje grond. Na het zaaien de grond vochtig houden. Micro Greens zijn het hele jaar door te telen en daarom ook leuk voor binnenshuis in de wintermaanden. De Micro Leaves oogsten na 7 dagen. De Baby Leaves kunnen geoogst worden na ongeveer 3 weken. De Aziatisch Mizuna is een snelgroeiende microgroente. 

  •  

  • Ongeveer 500 zaden per zakje;

  • Groene variatie van Mizuna;

  • Jaarrond te telen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.