Metaalbord tuingereedschap kopen, 30 x 40 centimeter Esschert | Moestuinland Sfeerfoto moestuin  metaalbord tuingereedschap | Moestuinland
Metaalbord tuingereedschap kopen, 30 x 40 centimeter Esschert | Moestuinland Sfeerfoto moestuin  metaalbord tuingereedschap | Moestuinland
Metalen bord, Tuingereedschap (30x40 cm)
Met een metaalbord breng je makkelijk sfeer aan in en rond het huis of de tuin. Gebruik voor zowel binnen als buiten. Makkelijk op te hangen.

Artikelnummer

ZNG29

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á7,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Metalen bordje moestuin kopen

Dit metaalbord met daarop tuingereedschap in de vorm van een snoeischaar afgebeeld, is zowel binnen als ook buiten op te hangen. De afbeelding laat een snoeischaar zien, en de prijs ervan in de jaren 1940-1965 in Engeland. Met erbij de prijs van 65 cent en de opdruk 'Garden Tools'. 

Metaalbord met tuingereedschap kopen

Dit metaalbord heeft een vintage uitstraling en is gemaakt van aluminium materiaal. Het metalen bord is voorzien van 4 gaten, waar deze makkelijk mee bevestigd kan worden, aan de hand van niet-bijgeleverde schroeven of spijkers. Het metaalbord heeft de volgende afmetingen: 40 centimeter (h) x 30 centimeter (b). 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.