Biologische meststoffen kopen, Bio HumuForte 1,75 kg | Moestuinland
Biologische Meststof voor groente & kruiden, HumuForte | BIO
Deze meststof is ideaal te gebruiken in de moestuin om de grond te verbeteren en de groente & kruiden voeding te geven voor de optimale groei!

Artikelnummer

ZHF02MGROO

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á12,50
Prijs per 1,75 kg
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

HumuForte meststoffen kopen

De meststoffen van HumuForte zijn goed gebalanceerd en goed te gebruiken als meststof voor zowel groenten als ook voor kruiden. Deze meststof is afgevuld op 1,75 kg. De meststoffen zijn biologisch, milieuvriendelijk en goed gebalanceerd om niet teveel voeding te geven, maar ook zeker niet te weinig. Precies genoeg om de meest ideale aanvullig te zijn voor je gewassen. Deze meststof is doorgaans het hele jaar te gebruiken, en wordt ook wel een 100-dagen pack genoemd. Genoeg om 100 dagen al je planten te voeden en te voorzien van mest. 

Meststof gebruiken bij groente & kruiden

Je kunt deze Meststof gebruiken bij vrijwel alle soorten groenten en kruiden. Van Tomaten tot Lavendel en van Pompoen tot Mosterd. Bovendien is deze Meststof niet alleen te gebruiken als voeding voor de planten zelf, maar ook voedt het de grond en het bodemleven van je tuin, serre of border. De box is gevuld met korrels meststof. Deze stofarme korrels zijn gemakkelijk uit te strooien en er is ook geen verbrandingsgevaar door de zachte werking van de korrels. Ook is het hierdoor mogelijk om vlak voor het planten van je plantjes de meststof te gebruiken. De meest ideale toepassingsperiode is van februari tot en met oktober, wanneer er nog planten in de (moes)tuin staan. Je kunt de Organische Meststof gebruiken in de volle grond, in bakken, potten, serres en borders. 

Samenstelling Biologische Meststof groente en kruiden

Samengestelde organische-minerale meststof NPK(mg) 6-5-10 (+4) mengsel
Waarborgen: 6% stikstof totaal (N), waarvan 6% organisch gebonden, 5% fosforzuuranhydride (P2O5) oplosbaar in mineraalzuur, 10% kaliumoxide (K2O) oplosbaar in water, 4% magnesiumoxide (MgO) oplosbaar in mineraal zuur, 45% organische stof. 

De organische stikstof, fosforzuuranhydride en organische stof afkomsting van verenmeel, vleesbeendermeel en cacaodoppen. Chloorarm. Bevat dierlijke bijproducten cat ll. Bevat enkel producten toegelaten in bijlage l van de verordering (EG) nr. 889/2008 tot vaststelling van bepalingen ter uitvoering van verordering (EG) nr. 834/2007 van de Raad inzake de biologische productie, zoals gewijzigd. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.