Aardbeien voeding kopen meststoffen HumuForte 750 gram | Moestuinland
Meststof voor aardbei & klein fruit, HumuForte | BIO
Deze speciale meststof is te gebruiken bij aardbeien en andere fruitsoorten, zoals bramen, bessen, druiven en bijvoorbeeld frambozen. Geeft voeding en verbeterd de bodem.

Artikelnummer

ZHF75MAK

ÔéČ┬á6,99
Prijs per stuk
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Meststoffen voor aardbeien en klein fruit

Deze meststof is te gebruiken voor het optimaliseren van aardbeien planten en andere soorten fruit, zoals bramen, bessen, druiven of bijvoorbeeld frambozen. Het geeft de planten voeding die ze nodig hebben om extra productief te zijn. Zo worden de planten sterker, de opbrengst van de oogst groter, en de smaak van de vruchten wordt sappiger. Naast de voeding die deze meststof geeft aan de planten, doet het ook zijn werk als bodemverbeteraar. Zo pak je meteen 2 punten aan: De voeding van de grond en van de plant. 

Heeft fruit bemesting nodig?

Deze meststof van het merk HumuForte is afgevuld met 750 gram of 1,75 kg aan meststoffen. Je kunt in het keuze menu de gewenste hoeveelheid kiezen. Voldoende om een normale hoeveelheid fruitstruiken en aardbeiplanten een jaar te voorzien van voeding. Het mengsel bestaat uit een uitgebalanceerde en milieuvriendelijke formule die organisch gecreëerd is. Het mengsel is stofarm, en je kunt het dus eenvoudig bij de planten voeden. Heeft een zachte werking en is daarom ook goed te gebruiken, kort voor het aanplanten van nieuwe planten. De meststof bevat extra Kalium, wat onder andere aardbeien en andere vruchten extra frisse, en grote aardbeien geeft. Lekker sappig en vol van smaak!

Afgevuld met 750 gram of 1,75 kg aan meststoffen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.