Meststof voor Lavendel & kruiden kopen, Humuforte bio biologische voeding 750 gram | Moestuinland
Meststof voor Lavendel & Kruiden, HumuForte | BIO
Deze biologische meststof is geschikt voor Lavendel en andere soorten kruiden in je tuin of moestuin. Geeft het hele jaar door geschikte voeding.

Artikelnummer

ZHF75MLK

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á6,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Meststof voor Lavendel en kruiden kopen

Deze meststof is speciaal ontwikkeld voor de optimale groei van Lavendel en andere kruiden. De meststof is biologisch en de ingrediënten zijn allemaal van organisch materiaal. Dit levert de beste voeding aan de planten op een zo'n natuurlijke mogelijke manier. Het mengsel is milieuvriendelijk en goed gebalanceerd. Niet alleen bij Lavendel te gebruiken dus, maar ook voor Tijm, Basilicum, Bieslook of bijvoorbeeld Munt. Deze meststof geeft niet alleen voeding aan de planten, maar het verbeterd ook het bodemleven. 

Voeding voor kruiden

Je kunt met deze voeding en meststoffen het hele jaar door je kruiden voorzien van de meest optimale voeding. Het mengsel wordt ook wel het 100 dagen pakket genoemd, omdat het een seizoen lang voeding geeft. Deze pot is namelijk gevuld met 750 gram meststof. De meststof is rijk gevuld met Fosfor en Kalium, wat extra geurende  en stevige kruiden geeft. De vorm van deze meststof is in stofarme korrels die gemakkelijk uit te strooien zijn. Ze hebben een zachte werking, waardoor je zelfs vlak voor het aanpoten nog wat voeding kunt strooien zonder verbrandingsgevaar. Ideaal! 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.