Meststof voor citrusplanten en mediterrane planten kopen, Humuforte BIO | Moestuinland
Meststof voor citrus & mediterrane planten, Humuforte | BIO
Deze plantenvoeding is geschikt voor Citrusplanten en voor andere mediterrane planten. Verbetert het bodemleven van de planten.

Artikelnummer

ZHF75MMC

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á6,99
Prijs per 750 gram
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische meststof citrus kopen

Deze meststof bestaat uit een uitgebalanceerde formule van organisch en mineraal meststof mengsel. Geschikt voor het voeden en/of bemesten van mediterrane- en citrusplanten. Geeft de planten kracht, zodat je sterke en gezonde planten krijgt. Gemaakt van organische ingrediënten.

Hoe moet ik citrusmest gebruiken?

Strooi de meststof gelijkmatig uit bij de planten. Per vierkante meter kun je ongeveer 50-75 gram aanhouden. Na het uitstrooien de korrels voorzichtig in de toplaag harken, zonder de wortels te beschadigen. Je kunt de planten het beste voeden als er regen wordt verwacht. Geven ze geen regen op maar wil je toch graag bemesten? Zorg er van voor dat je in drogere periodes water geeft om de werking te bevorderen. Toepassingsperiode: Maart-september.

Samenstelling: 5-4-9 (+2)
5% stikstof totaal (N), 4% fosforzuuranhydride (P2O5), 9% Kaliumoxide (K2O), 2% magnesiumoxide (MgO) en 45% organische stof. Onder andere afkomstig uit verenmeel, vleesbeendermeel en cacaodoppen. Chloorarm. Bevat enkele dierlijke bijproducten.

Verpakking bevat ongeveer 750 gram.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.