Meststof voor buxus, hagen en coniferen, Humuforte | BIO
Meststof voor buxus, hagen en coniferen, Humuforte | BIO
Zorg voor een groene bladkleur, gezonde planten en een evenwichtige voeding voor je buxus, coniferen en haag met deze organische meststof.

Artikelnummer

ZHF75MBH

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á6,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Meststof voor buxus, coniferen, hagen kopen

Biologische meststof voor het onderhouden van je buxusplanten, coniferen, hagen en heesters. Deze meststof is een evenwichtige voeding met organische ingrediënten die zorgen voor een volle groei en voor een diepgroene kleur. De uitgebalanceerde formule bevat alle nodige voedingsstoffen voor ongeveer 100 dagen en bevorderd het bodemleven. Deze meststof is in de vorm van stofarme korrels, die makkelijk te strooien zijn. Door de zachte werking is er geen verbrandingsgevaar, en dus ook kort na de aanplant te gebruiken. Naast stevigere en gezondere planten met een diepgroene kleur, zorgt de extra kalium ook voor een betere weerstand tegen vorst en droogte.

Biologische mest buxus, haag, conifeer, heesters

Deze meststof is biologisch geproduceerd en bevat een samengestelde organisch-minerale meststof NPK (Mg). 7-5-8 (+3) mengsel. Bevat organische stikstof, fosforzuuranhydride en organische stof uit verenmeel, vleesbeendermeel en cacaodoppen. Chloorarm. Bevat dierlijke bijproducten uit categorie II. Biologische meststof met enkele producten uit de categorie I van de verordening nr. 889/2008. 

Waarborg:
7% stikstof (N), 5% fosforzuuranhydride (P2O5), 8% kaliumoxide (K2O), 3% magenisiumoxide (MgO) en 50& organische stof. 

Verpakking bevat 750 gram meststof voor Buxus, Heesters, Hagen en Coniferen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.