Biologische Meiraap kopen zaden bio | Platte witte Meiraap zaden zaad beschrijving zaaien
Biologische Meiraap kopen zaden bio | Platte witte Meiraap zaden zaad beschrijving zaaien
Meiraap Zaden, Platte witte tuinraap (Rapen) | BIO
Witte meirapen kan je gewoon rauw eten. Deze zaden voor de witte meirapen zijn biologisch. Zaai je witte rapen eenvoudig zelf!

Artikelnummer

92590

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische witte raap zaden kopen

Meirapen, ook wel rapen of tuinrapen genoemd, zijn knolletjes die je zo rauw kan eten. Ze zijn mals en jong te eten, oogst ze het liefst dan ook als ze nog klein en jong zijn. De Brassica rapa L. var rapa is de platte witte tuinraap, een soort rapen dat met biologische zaden op de markt is. Deze zaden zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens een biologische werkwijze, waarbij geen kunstmeststoffen en chemicalien worden gebruikt. Dit staat allemaal geregistreerd bij stichting SKAL, die er op toeziet dat dit op een goede manier gebeurd. 

Witte meirapen zaaien en oogsten 

Zaaien van de witte meirapen doe je in de maanden maart, april, mei, juni, juli of augustus gewoon buiten, in de volle grond. De zaaiperiode is, in verhouding tot andere gewassen, enorm lang! Zeer geschikt dus om lang van te genieten. Na opkomst de plantjes iets uitdunnen, om een plantafstand van zo'n 10 centimeter aan te houden zodat de rapen de ruimte hebben om een knolletje te vormen. Zo'n 2 maandjes na het zaaien kan je de rapen oogsten. Eet smakelijk! 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.