Margriet zaden kopen, Rainbow Mix | Moestuinland
Margriet zaden, Rainbow Mix
Chrysanthemum carinatum - Eenjarige bloemen met een opvallende kleursamenstelling. Zoals de gewone Margriet heel sober is met kleuren, is dit een kleuren festijn!

Artikelnummer

SL5295

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Regenboog Margriet zaden kopen

Deze Margriet is de totale tegenhanger van de normale Margriet. Waar deze namelijk schone, witte bladeren heeft met een geel hart, is deze Rainbow Mix Margriet echt een kleurenpallet. De Rainbow Mix is een eenjarige bloemen soort en deze heeft een diep ingeschreven bloem met vlezige bladeren. Deze bloeien de zomer lang met prachtige kleuren. Te gebruiken in perken, borders en in de tuin, maar ook als snijbloem erg goed te gebruiken!

De rainbow margriet telen

Je kunt de zaden van deze kleurrijke margriet onder glas zaaien in de maanden maart en april. Beter is het echte om de zaden meteen in de volle grond te zaaien, omdat de margriet niet goed overgepoot kan worden. Dit kan vanaf april tot en met juni. De meest ideale temperatuur van de regenboog Margriet is ongeveer 18 graden, waarbij de zaden er zo'n 16 dagen over doen om te ontkiemen. Na eerste opkomst de bloempjes aftoppen om meer vertakkingen te creëeren. De bloeiperiode van de Margriet loopt van juli tot en met september. Zeer aantrekkelijk voor bijen en hommels!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.