Lupine wortelstokken kopen, Lupines mix gemengd vaste plant meerjarig | Moestuinland
Lupine wortelstokken, Gemengd (mix)
Lupinus mix - Deze Lupine mix bevat 10 wortelstokken die bloemen geven in verschillende kleuren. Mooie, hoge planten met frisgroene bladeren

Artikelnummer

Y133380

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á6,99
Prijs per 10 wortelstokken
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Lupine mix wortelstokken kopen

Lupines zijn bijzondere planten, zowel qua uiterlijk, als qua toepassing. Deze prachtige bloemen schieten flink de lucht in, en vallen meteen op. Deze gekleurde mix bestaat uit allerlei soorten Lupines, die als een kleurenpallet in bloei staan. Mooi in verwilderingstuinen, perken, bosranden of gewoon in de 'normale' achtertuin. Hij doet het eigenlijk op alle plaatsen wel goed. De Lupine is een meerjarige, vaste plant, waar je dus jaar-na-jaar plezier van kunt hebben. De bloemen groeien in trossen rondom de stengels, en bestaan uit veel kleine, gelobte bloemen. De bladeren van de Lupine planten zijn frisgroen van kleur en hebben een handvormige samenstelling, die onder de bloemen blijft.

Lupines stekken en poten

Deze grootverpakking bevat een mix met maar liefst 10 Lupine wortelstekken. Een mooie hoeveelheid om de tuin goed mee vol te zetten. Naast elkaar, of natuurlijk verspreid over de tuin. Welke kleuren er naar boven komen, is nog even een verrassing. Poten in de maanden februari, maart, april of mei. De bloei van de Lupine bloemen is in juni en juli, maar loopt vaak nog wel even door. De Lupine planten worden ongeveer 90 à 100 centimeter hoog. Mooie kleurenmix!

De gemengde Lupine wortelstokken:

  • Inhoud: 10 wortelstokken (mix);

  • Poten: februari, maart, april, mei;

  • Bloei: juni, juli, (augustus);

  • Hoogte: 90-100  centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.