Lupinus wortelstokken kopen, Lupine Alba Wit White | Moestuinland
Lupine wortelstokken, Lupines Wit/White
Lupinus alba - Witte Lupine is goed te combineren met andere Lupines en bloemen vanwege de neutrale kleur. Groeien goed in hoogte!

Artikelnummer

Y126070

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á3,50
Prijs per 3 wortelstokken
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Witte Lupine wortelstokken kopen

De Lupine is een prachtige bloemensoort, die eigenlijk onder de categorie 'peulvruchten' valt. Deze variant, de Lupinus alba, produceert witte bloemen. Dit soort komt, in tegenstelling tot de gekleurde variaties, niet in het wild voor. De bladeren van deze vaste planten zijn frisgroen en groeien met lange, smalle bladeren als een Kastanje- of Hennep bladeren. De bloemen groeien als trossen. Naast de schitterende bloeiwijze van de Lupine, is deze ook bepaald eetbaar. Tevens goede snijbloem!

Hoe moet ik witte Lupines poten?

Je kunt de Lupine wortelstekken direct in de volle grond poten. Het zijn vaste planten, dus kies een goed plekje uit waar de bloemen een paar jaar kunnen blijven staan. Vragen weinig behoefte aan grond en onderhoud, en kan zowel in de zon als op schaduwrijke plaatsen staan. Je kunt ze al vroeg poten, van februari tot en met mei. Doe dit op ongeveer 5 tot 10 centimeter diepte. Deze verpakking bevat 3 wortelstekken. De bloemen bloeien in de maanden juni en juli, en ze worden ongeveer 100 centimeter hoog. 

De Witte Lupine in het kort:

  • Latijnse naam: Lupinus alba;

  • Inhoud: 3 wortelstekken;

  • Poten: februari-mei;

  • Bloei: juni-juli

  • Hoogte: 100 centimeter;

  • Kleur: Wit.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.