Liatris bloembollen kopen, Grootverpakking blauw-wit mix Lampepoetser slangenkruid | Moestuinland Liatris mix wortelstokken kopen | Moestuinland
Liatris bloembollen kopen, Grootverpakking blauw-wit mix Lampepoetser slangenkruid | Moestuinland Liatris mix wortelstokken kopen | Moestuinland
Liatris bloembollen, Blauw-wit mix (20 st.)
Liatris mix - Deze mix bestaat uit blauwe en witte Liatris bloembollen. Wordt ook wel Knopige Slangenwortel, of Prachtkaars genoemd.

Artikelnummer

Y133350

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á5,99
Prijs per 20 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Liatris blauw-wit mix bloembollen kopen

Liatris wordt ook wel Knopige Slangenwortel, Lampepoetser of Prachtkaars genoemd. Deze sierlijke bloemen groeien als aren met een stengel aan gekleurde bloemen. De mix heet blauw-wit, maar de kleur komt meer overeen met de kleur paars. De bloemen zijn ook erg geliefd bij bijen en vlinders. Tevens als snijbloem goed te gebruiken. Ze staan mooi in groepen, alleen of met andere bloembollen. Kunnen ook goed in bloembakken geteeld worden. Echte zomerbloeiers die veel kleur geven aan de tuin!

Hoe moet ik de Liatris mix poten?

Je kunt de Liatris bloembollen poten in het voorjaar, in de maanden maart, april en mei. De bloembollen hebben een diameter tussen de 10 en de 12. Plant de bloembollen op ongeveer 10 centimeter diepte, met 15 tot 20 centimeter tussen de bloembollen. Na het poten van de bloembollen, met grond toedekken en water geven. Deze vaste planten kunnen ook prima in bloembakken geteeld worden. Kies voor de Liatris bloemen een mooi, zonnig plekje uit. De Lampepoetser bloeit in de maanden juli en augustus. De bloemen kunnen een hoogte bereiken van 80 centimeter. Bij deze hoogte kun je ze eventueel met een stok ondersteunen. Na de bloei heb je ook wat aan de Prachtkaarsen, ze zijn namelijk erg geliefd als snijbloem!

De Liatris blauw-wit gemengd in het kort:

  • Inhoud: 20 bloembollen;

  • Poten: maart, april, mei;

  • Bloei: juli, augustus;

  • Hoogte: 80 centimeter;

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.