Lelietje-van-dalen wortelstokken kopen, Grootverpakking 10 stuks bloembollen Convallaria | Moestuinland Convallaria wortelstokken kopen | Moestuinland
Lelietje-van-dalen wortelstokken kopen, Grootverpakking 10 stuks bloembollen Convallaria | Moestuinland Convallaria wortelstokken kopen | Moestuinland
Lelie van Dalen wortelstokken, Convallaria majalis (10 st.)
Het Lelietje-van-Dalen, of officieel de Convallaria majalis, is een vroege voorjaarsbloeier. Bloeit met witte bloempjes.

Artikelnummer

Y133255

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á8,99
Prijs per 10 stuks
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Lelietje-van-dalen bloembollen kopen

Het Lelietje-van-dalen is een hele bekende en populaire bloemsoort, die verkrijgbaar is uit bloembollen/wortelstokken. De plantjes bloeien met opvallend witte bloempjes in een klokvormpje. De bloemen zien er erg sierlijk uit, en geven echt een fijn voorjaarsgevoel in de tuin. Ook zijn de bloemen geurend. De bloemen hangen in kleine trosjes aan de stengel, met aan elk stengel ongeveer 6 tot 12 witte klokjes. De Latijnse naam van het Lelietje-van-dalen is Convallaria majalis. Deze grootverpakking bevat 10 wortelstokken. 

Hoe moet ik Lelietjes-van-dalen poten?

Je kunt de wortelstokken van het Lelietje-van-Dalen poten in het voorjaar, van maart tot en met mei. De wortelstokken kun je ongeveer 10 centimeter diep in de grond poten. Na het poten, afdekken met aarde en vervolgens water geven. Poot de wortelstokken ongeveer 15 centimeter uit elkaar. De bloemen bloeien in de maanden mei en juni, of bij een vroeg voorjaar al eerder. De planten zijn meerjarig en komen dus elk jaar weer opnieuw naar boven. Een groot voordeel van deze bloemen is dat ze het ook goed doen in schaduwrijke plaatsen, en ze zijn dus geschikt om lege plekken op te vullen. Ook is het een voordeel dat het vaste planten zijn, en je er dus jaar op jaar van kunt genieten. Eenmaal poten, betekent blijvend bloemen. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.