lelie bloembollen lilium roze kopen bij moestuinland Lelie bloembollen, Lilium Aziatisch roze
lelie bloembollen lilium roze kopen bij moestuinland Lelie bloembollen, Lilium Aziatisch roze
Lelie bloembollen, Lilium Aziatisch roze
Lilium Asiatic Pink - Prachtige roze leliebloemen voor in de tuin. Wordt zo'n 80 centimeter hoog en is een echte eyecatcher in je tuin!

Artikelnummer

Y310840

Levertijd

Medio september (hele bestelling in 1 keer)

ÔéČ┬á3,99
Prijs per 2 bloembollen
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Roze Aziatische lelie bollen kopen

De Lilium asiatic Pink, in het Nederlands Aziatische roze lelie, is een prachtige plant met grote roze leliebloemen. De plant wordt zo 80 centimeter hoog, en is er ook in vele andere kleuren. De plant bloeit in de maanden augustus en september. Wanneer je de bollen in het voorjaar plant, maart tot mei, bloeit deze lelie datzelfde jaar nog. Je kan ook poten in het najaar, zo rond oktober. dan bloeien ze het jaar erop in augustus en september. De bollen kan je na de bloei gewoon laten zitten, want ze komen ieder jaar terug., en zijn dan ook vaste bloembollen. Staat graag op een zonnige, beschutte plaats.

Lellium bloembol grote bloemen

Lillium, ook wel bekend als lelie, is een symbool van verfijning en majesteit in de bloemenwereld. Met haar uitbundige bloemblaadjes die zich als koninklijke gewaden uitspreiden, vangt de lelie moeiteloos de aandacht van elke voorbijganger. De lilliumbol is een waar kunstwerk van de natuur, met variëteiten variërend van elegante oriëntaalse lelies tot sierlijke trompetlelies. De uitdaging om deze bloemen te cultiveren, wordt rijkelijk beloond met haar betoverende geur en weelderige bloemenpracht.

Lilium Asiatic Pink bloembollen

  • Lelie

  • 2 bloembollen

  • Bollengrootte: 16/18

  • Bloeit in augustus en september

  • Hoogte: 80 centimeter

  • Vaste bloembollen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.