Leeuwenmuiltje Zaden Kopen, Asarina scandens | Moestuinland Leeuwenmuiltje zaden zaaien beschrijving
Leeuwenmuiltje Zaden Kopen, Asarina scandens | Moestuinland Leeuwenmuiltje zaden zaaien beschrijving
Leeuwenmuiltje Zaden, Asarina scandens (Purple)
Het Leeuwenmuiltje is een prachtige paarse klimmer. De naam Leeuwenmuiltje heeft deze bloem te danken aan zijn mooie vorm.

Artikelnummer

080922

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Leeuwenmuiltje zaden kopen

Het Leeuwenmuiltje is een prachtige plant en rijke bloeier. De naam van het Leeuwenmuiltje vindt de oorsprong in de vorm van de bloem dat namelijk gelijke vormen heeft. De Asarina scandens is een hele goede klimplant en volstaat als klimplant in de tuin, moestuin of in hanging baskets. De zaden van dit zakje produceren Paarse Leeuwenmuiltjes. Er bestaan ook andere kleurensoorten, zoals de het rode Leeuwenmuiltje. De bloeiperiode loopt helemaal door tot aan het eerste vorstmoment.

Hoe moet ik Asarina zaaien?

De zaden van het Leeuwenmuiltje zijn vanaf maart onder glas te zaaien. Je kunt de zaden zaaien tot en met eind mei. De in april gezaaide plantjes half mei uitplanten. De planten ongeveer 20 centimeter uit elkaar poten. Het duurt 14 dagen voordat de zaden ontkiemt zullen zijn. Vanaf het kiemen zal de plant ongeveer 90 dagen nodig hebben om tot bloei te komen. De bloeitijd loopt dan vanaf ongeveer juni/juli tot en met de eerste vorstperiode. Dit verschilt erg per seizoen maar doorgaans zal dat rond september/oktober zijn. Mooie aanvulling in de tuin of rond het huis!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.