Leeuwenmuiltje zaden kopen, asarina wislizensis, climbing flowers | Moestuinland Leeuwenmuiltje rode zaden kopen, informatie asarina wislizensis, climbing flowers | Moestuinland
Leeuwenmuiltje zaden kopen, asarina wislizensis, climbing flowers | Moestuinland Leeuwenmuiltje rode zaden kopen, informatie asarina wislizensis, climbing flowers | Moestuinland
Leeuwenmuiltje Zaden, Asarina wislizensis
Deze prachtige rode leeuwenmuiltjes zijn een mooie toevoeging in de tuin. Prachtig rood van kleur en ook geschikt in hangpotten.

Artikelnummer

080956

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Leeuwenmuiltje zaden kopen

Deze prachtige bloemen zijn uitermate geschikt om de tuin op te fleuren. De bloemen hebben een prachtige vorm met langewerpige trompetbladeren. De kleur van deze leeuwenmuitljes zijn karmozijn rood. Te gebruiken als klimplant en als hangplant. Deze eenjarige plant wordt ook gebruikt als 'hanging baskets', of in potten. Ook niet te misstaan op een balkon. 

Leeuwenmuiltjes telen

Deze eenjarige plant is een echte klimplant. Hij kan een hoogte bereiken van wel 2 meter. Onder glas is het leeuwenmuiltje te zaaien in de maanden maart en april. In de vollegrond zijn de zaden te zaaien in april en mei. Als je hiervoor kiest, doe dit dan op een zaaibed. De Red Dragon leeuwenmuiltje uitplanten na 6 weken als je deze onder glas hebt gezaaid. Doe dit met een afstand van 20 centimeter tussen de planten. De plant heeft behoefte aan veel zon. 

Verpakking bevat ongeveer 10 zaden. Let op, vanwege de korte houdbaarheid van de zaden slechts te zaaien tot en met juli 2022.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.