Leeuwenbekje zaden kopen, Rainbow Mix | Moestuinland
Leeuwenbekje zaden, Rainbow Mix (Antirrhinum)
Antirrhinum majus nanum - Deze gekleurde mix met zaden voor het Leeuwenbekje is eenjarig. De bloemen worden ongeveer 50 centimeter hoog. Mooie mix!

Artikelnummer

SL5095

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Leeuwenbekje regenboog mix zaden kopen

Het Leeuwenbekje is een prachtige bloemensoort. Deze mix, die regenboog mix genoemd wordt, maakt zijn naam wel waar. Het zaden mengsel bestaat namelijk uit een divers kleurenpallet. Naast de prachtige kleuren van het Leeuwenbekje, ruiken de bloemen ook nog eens ontzettend lekker! Het zijn eenjarige bloemen en ze kunnen we 50 centimeter hoog worden. Het is dus een halfhoge variant, en het zijn grootbloemige leeuwenbekken. De tinten van de bloemen geven je echt een zomers gevoel. De stelen van het Leeuwenbekje zijn erg stevig, en dus ook als snijbloemen te gebruiken. 

Het zaaien van de Leeuwenbekjes

Je kunt de zaden van het Leeuwenbekje voorzaaien onder glas, in de maanden februari, maart en april. Niet te dik zaaien, en na het zaaien de zaden niet afdekken met aarde. Slechts de zaden heel iets aandrukken. Daarna de grond vochtig houden met lauw water. Je kunt de zaden van de Leeuwenbekjes regenboog mix ook direct in de grond zaaien, in potten en/of bakken. Dan moet je wachten tot half april. Ook kun je dan nog zaaien in mei. Na ongeveer 21 dagen zijn de zaden ontkiemt. De bloemen zullen bloeien rond de maanden juni, juli, augustus en september. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.