Leeuwenbekje zaden kopen, Emerald Isles mix | Moestuinland
Leeuwenbekje zaden, Emerald Isles Mix (Antirrhinum)
Zaden voor eenjarige Leeuwenbekjes. De bloemen worden ongeveer 15 centimeter hoog en dat maakt het tot een kleurig tapijt.

Artikelnummer

SL5090

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Lage Leeuwenbekjes zaden kopen

Het Leeuwenbekje is een eenjarige plant die prachtig bloeit. Deze variant is laagbloeiend en wordt ongeveer 15 centimeter hoog, daarom ook wel dwergleeuwenbek genoemd. Dit ras Emerald Isles is een hele langdurige bloeier en ook bloeit dit Leeuwenbekje rijkelijk. Het Leeuwenbekje is ook erg goed te telen in potten, bakken, in borders en natuurlijk ook gewoon in de volle grond. Ook mogelijk om te kweken in rotstuinen. De bloemen zien eruit als kleine gekleurde eilandjes die een prachtig kleurenpallet uitstralen. Als er een gekleurd tapijt op de grond ligt! 

Het Leeuwenbekje telen

Je kunt de Leeuwenbekje zaden vanaf februari voorzaaien onder glas. Dun zaaien en de zaden niet bedekken. Licht iets aandrukken is voldoende. Na het zaaien de grond vochtig houden met lauw water. De Leeuwenbekjes hebben behoefte aan een lekkere temperatuur. Na ongeveer 21 dagen zullen de Leeuwenbekje zaden ontkiemt zijn. Zaaien in de vollegrond kan vanaf half april tot en met mei. Als de planten eenmaal zijn opgekomen, bloeien ze in de maanden juni tot en met september. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.