Lamsoor zaden kopen, Gegolfde statice sl5750 Pacific Mix | Moestuinland
Lamsoor zaden, Pacific Mix (Limonium)
Limonium sinuatum - Lamsoor of Gegolfde Statice bloemen hebben veel kleine bloemetjes, en deze mix kent ook tal van kleuren. Echt een kleurenpallet!

Artikelnummer

SL5750

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Lamsoor Limonium sinuatum zaden kopen

Lamsoor of Gegolfde Statice zijn bijzonder kleurrijke en heldere bloemen. Deze eenjarige bloemen zijn als snijbloem en als droogbloem erg geliefd, maar ook in borders, perken en tuinen als een pallet aan kleuren erg mooi! Kan ook goed als achtergrondbeplanting geteeld worden. Lamsoor is een echte vlinderplant en deze bloeiende planten houden dan ook van een plekje in de zon. De Lamsoor planten hebben heel veel kleine bloemen en deze mix geeft een overdaad aan kleuren. Het mengsel bestaat uit paarse, gele, oranje, roze en witte bloemen. Wordt ook wel Zeelavendel genoemd.

Zeelavendel zaden zaaien

Je kunt de Lamsoor zaden onder glas zaaien in de maanden februari, maart en april. Doe dit bij een temeperatuur van 21 graden minimaal, ze hebben behoorlijk wat warmte nodig. De zaden zullen na ongeveer 21 dagen ontkiemen. Deze bloemen als ze opgekomen zijn uitplanten op 30 centimeter van elkaar. Lamsoor wordt ongeveer 80 centimeter hoog en is eenjarig. De bloemen zullen bloeien in de maanden juli, augustus en september. Je kunt ze als snijbloem en als droogbloem het beste oogsten door ze te snijden als de kam helemaal in de bloei staat. Voor het gebruik als droogbloem: Na het afsnijden even op de kop hangen, op een koel en donker plekje met voldoende ventilatie. 

Zakje zaad van Sluis Garden bevat ongeveer 90 zaden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.