Plastic kweekstolp kopen, 3 stuks SOGO PVC | Moestuinland PVC kweekstolp kopen, SOGO | Moestuinland Plastic PVC Kweekstolp kopen sfeerfoto| Moestuinland
Plastic kweekstolp kopen, 3 stuks SOGO PVC | Moestuinland PVC kweekstolp kopen, SOGO | Moestuinland Plastic PVC Kweekstolp kopen sfeerfoto| Moestuinland
Kweekstolp, 3 stuks PVC (SOGO)
Deze 3 PVC kweekstolpen zijn te gebruiken voor het beschermen van je plantjes tegen slecht weer, slakken en vogels. Komt jaarlijks van pas!

Artikelnummer

Z887354

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á7,50
Prijs per set
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

PVC Kweekstolp kopen

Met de kweekstolp of plantenklok kun je eenvoudig en snel je planten beschermen tegen vogels, slakken of slecht weer. De kweekstolpen zijn gemaakt van PVC, een soort hard plastic. Je kunt de plantenkappen gemakkelijk over de (jonge) plantjes plaatsen. De kappen hebben onderaan een dunne rand waarmee ze gemakkelijk in de grond te steken zijn. Ook kun je draad spannen door de 2 gaatjes in de rand, en deze met een pin de grond in slaan. 

Plastic plantenklok kopen

De plastic plantenklok is voorzien van een draaischijf aan de bovenkant. Hiermee kun je de luchtcirculatie regelen. Bij warm maar regenachtig weer kun je de schijf open draaien bijvoorbeeld, of je laat deze dicht zitten als het nog koud is. De PVC kweekkap is verpakt per 3 stuks en je kunt dus gelijk meerdere plantjes beschermen. Hij is stevig en meerdere keren te gebruiken. Niet alleen ter bescherming, maar ook kun je de stolp goed gebruiken om zelf een warm klimaat in je moestuin te creeëren. 

De kweekstolp is 20 centimeter hoog en de kweekkappen zijn 26 centimeter in doorsnee.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.