Kinderset kopen, houten schepje en handvorkje set | Moestuinland Handvorkje kopen beukenhout Schepje kinderen kopen | moestuinland
Kinderset kopen, houten schepje en handvorkje set | Moestuinland Handvorkje kopen beukenhout Schepje kinderen kopen | moestuinland
Kinderset, Schepje en handvork (hout)
Laat kinderen meehelpen in de tuin en geef ze een eigen schepje en handvork om te helpen met tuinieren. Gemaakt van Beukenhout.

Artikelnummer

ZKG236

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á6,50
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kinderset schepje en handvork kopen

Laat kinderen helpen tuinieren in de moestuin en geef ze een eigen tuinset met een schepje en een handvork. Dit kindvriendelijke tuingereedschap is gemaakt van Beukenhout (Duitsland) wat van stevige kwaliteit is en niet snel kapot gaat. Afgewerk met gladde rondingen zodat kinderen zich niet kunnen bezeren. Op te hangen aan een lusje van jute touw. 

Kind gereedschap moestuin

Voor kinderen is het een goed stukje opvoeding als ze mee mogen werken in de tuin of moestuin. Zo leren ze de werking van de natuur met eigen ogen zien. Om kinderen een stukje bewustwording mee te geven kun je ze dit kinderset geven, om zo zorg te laten dragen voor hun eigen gereedschap. Uiteraard op een kinderlijke manier. 100% FSC.

Afmetingen: 21,2 centimeter x 5,9 x 1,2 centimeter
Dit kinderset is niet bedoeld voor kinderen van 0 tot 3 jaar! 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.