Kweekkas, met papieren potjes (4 delig kweekset) kweekkas van plastic met kartonnen potjes kweekkas met papieren potjes, compleet set om te zaaien
Kweekkas, met papieren potjes (4 delig kweekset) kweekkas van plastic met kartonnen potjes kweekkas met papieren potjes, compleet set om te zaaien
Kweekkas, met papieren potjes (4 delig kweekset)
Kweekkas met papieren potjes, geschikt voor het voorzaaien van planten. Nu kan je de plantjes zo met pot en al in de grond zetten, omdat het karton van deze potjes vanzelf zal vergaan.

Artikelnummer

Z033121

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á5,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kweekkas met papieren potjes kopen

Zaden voorzaaien binnen, dat is bij heel veel zaden aangeraden of zelfs essentieel voor een goede groei. De meeste zaden zet je dan in de vensterbank, zodat het lekker warm staat binnen, maar veel licht krijgt van buiten. De kweekkap houd de warmte mooi in de kas, zodat je plantjes genoeg warmte krijgen. En als het nou te warm wordt, kan je de kap ook even weghalen.

je kan 24 kartonnen vakjes vullen met de zaden en aarde die je maar wenst! Deze trays met papieren potjes, 2 trays van 12 potjes, passen mooi in de groene bak. In deze groene lekbak kan je water gieten zodat het vocht vanuit onder opgenomen kan worden. Daarnaast kan je nog een plastic kap op de bak zetten en je kweekkas voor in de vensterbank is compleet! De potjes kan je om de kleine plantjes laten bij het uitplanten buiten. De potjes zullen namelijk vanzelf vergaan. 

Kweekkas voor zaaien en opkweken

  • Afmetingen: lengte 33 centimeter, breedte 23 centimeter en hoogte 13 centimeter

  • ideaal voor het voorzaaien van zaden

  • Set bevat een groene bak, heldere kweekkap en 2 trays met ieder 12 potjes

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.