Kweekkas kopen, Inloopkweekkas XL Kunststof met lagen | Moestuinland Inloop kweekkas kopen | Moestuinland Kweekkas kopen kunststof 143x73x195 centimeter | Moestuinland
Kweekkas kopen, Inloopkweekkas XL Kunststof met lagen | Moestuinland Inloop kweekkas kopen | Moestuinland Kweekkas kopen kunststof 143x73x195 centimeter | Moestuinland
Kweekkas XL, Inloopkas met lagen (143x73x195cm)
Deze kweekkas XL is een fijne inloopkas om planten te kweken. Je kunt eerder in het jaar beginnen, en ook langer doorgaan!

Artikelnummer

Z032375

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 69,99
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Inloop kweekkas XL kopen

Ruime kweekkas die gebruikt kan worden als inloop kweekkas. De inloopkweekkas XL:heeft een huis-vorm, en is aan de voorkant te openen met een oprolbare deur. De onderkant van de kweekkas is open, waardoor je mogelijkheid hebt deze zowel op steen, als op grond te plaatsen. Handig als je planten in de moestuin wilt plaatsen, en deze kweekkas erover heen wilt plaatsen. Verder is de kweekkas voorzien van 4 rekken aan de zijkant, om potten en kweekbakken op te plaatsen.

Kunststof kweekkas met lagen

De kweekkas is dus voorzien van lagen, aan beide zijkanten 2 rekken. De kweekkas is gemaakt van kunststof, en bevat een stalen frame die eenvoudig in elkaar te zetten is. De kweekkas is 195 centimeter hoog, en is verder 143 bij 73 centimeter. Een fijn formaat wat prima aan huis, of in de moestuin geplaatst kan worden. Je kunt eerder zaaien, en langer in de herfst doorgaan met een kweekkas, omdat het sneller warm wordt en het de warmte goed vasthoudt. Ook natuurlijk onmisbaar bij het kweken van de zogenaamde 'warmte minnende' gewassen. Denk aan paprika, tomaat, pepers, aubergine, etc.

Afmetingen kunststof kweekkas: 143 x 73 x 195 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.