Kweekkas kopen, Inloopkas tomatenkas tomaten Pro Garden (100x50x150cm) | Moestuinland Kweekkas kopen voor groenten & tomaten. Kunststof. | Moestuinland
Kweekkas kopen, Inloopkas tomatenkas tomaten Pro Garden (100x50x150cm) | Moestuinland Kweekkas kopen voor groenten & tomaten. Kunststof. | Moestuinland
Kweekkas Tomaten, Pro Garden (100x50x150cm)
Met deze kweekkas kun je groente beter beschermen tegen weersomstandigheden, zoals tomaten tegen wind, kou en regen. Met anderhalve meter, mooie hoogte!

Artikelnummer

Z032379

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á34,99
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Tomatenkas kunststof kopen

Met een kweekkas kun je eerder beginnen met tuinieren, kun je bepaalde gewassen telen die normaal niet in Nederland gekweekt kunnen worden, en kun je langer blijven doorgaan met de leuke hobby van het tuinieren en kweken. Deze kweekkas is vooral geschikt voor het kweken van hooggroeiende gewassen, zoals tomaten. Door het kunststof zeil, wordt het sneller warm in de kas, en blijft de warmte lang hangen. Ook beschermt de kas tegen wind en regen, zodat je groentes kunt telen die normaal alleen in warme gebieden groeien.

Goedkope kweekkas 150 cm

Deze kweekkas van Pro Garden is uitermate geschikt voor tomaten, omdat deze de hoogte in groeien, extra warmte nodig hebben, en eigenlijk niet in de regen hoort te staan. Maar ook andere warmte minnende gewassen zoals paprika, peper en aubergine kunnen goed in deze kas geteeld worden. De kweekkas heeft de volgende afmetingen: 100 x 50 x 150 centimeter (lengte x breedte x hoogte). Eenvoudig in elkaar te zetten. Aan 1 kant is de kweekkas op te rollen, zodat je de kas kunt luchten bij warme dagen. De kweekkas heeft geen vloer, en is dus rechtstreeks op de grond te zetten. Wel even goed vastmaken!

De kweekkas in het kort:

  • Materiaal: Kunststof;

  • 100x50x150 (lxbxh) centimeter;

  • Open onderkant;

  • Aan 1 zijde op te rollen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.