Kweekkas kunststof 2 lagen Pro Garden kopen | Moestuinland Kweekkas doos verpakking 2 laags Pro Garden | Moestuinland
Kweekkas kunststof 2 lagen Pro Garden kopen | Moestuinland Kweekkas doos verpakking 2 laags Pro Garden | Moestuinland
Kweekkas, Groen 2-lagen (Pro Garden)
Begin al vroeg in het jaar met telen in deze kweekkas van Pro Garden. Ook kun je makkelijker tomaten, paprika en peper telen.

Artikelnummer

Z327047

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á29,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kunststof kweekkas kopen

Met een kweekkas kun je het tuin- of teeltseizoen veel langer maken dan dat het origineel in Nederland duurt. Je kunt veel eerder beginnen met zaaien, omdat in een kweekkas de temperatuur hoger ligt dan erbuiten. Zeker met de zon er lekker op. Ook ben je er zeker van dat je plantjes beschermd zijn als er toch ergens in maart/april nachtvorst komt en je al lekker gezaaid hebt. Deze kweekkas neemt niet veel ruimte in en is makkelijk op te zetten. Bij warme dagen kun je de kweekkas ook lekker open zetten door de opening aan de voorkant op te rollen en boven vast te maken aan het koordje. 

Compacte kweekkas voor thuis

Deze compacte kweekkas is 50 centimeter lang, 45 centimeter breed en 80 centimeter hoog. Ideaal voor een kweekkas waar je als hobby tuinder je ei kwijt kan. De kweekkas beschikt over 2 lagen, een plateau net boven de grond en een plateau in het midden van de kas. De kweekkas is van kunststof. De kleur van de zoom is niet zwart, zoals op de afbeelding, maar donkergroen. Erg fijn om in te kweken en eerder in het jaar te beginnen met telen, en later in het jaar langer door te gaan. Ook fijn voor warmte minnende gewassen zoals tomaten, paprika, pepers, aubergines en komkommers. 

De compacte kweekkas in het kort:

  • Afmetingen: 50 x 45 x 80 centimeter;

  • Kleur: Donkergroen;

  • Aantal lagen: 2 

  • Materiaal: Kunststof.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.