Sfeerfoto kweekbak kweekfles kopen beton schaal | Moestuinland Productfoto afbeelding kweekbak kweekfles Doos omdoos kweekbak glas en beton
Sfeerfoto kweekbak kweekfles kopen beton schaal | Moestuinland Productfoto afbeelding kweekbak kweekfles Doos omdoos kweekbak glas en beton
Kweekfles terrarium, Beton schaal (Esschert Design)
Deze kweekkas is gemaakt van beton en heeft een glazen omhulsel. Daarboven weer een betonbal. Gaaf om je planten in te kweken!

Artikelnummer

ZAGG43

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á34,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Glazen kweekkas kopen in beton

Deze kweekkas of kweek terrarium is super gaaf om te gebruiken. Niet meer van die ouderwetse of plastic kweekbakje die eigenlijk niet erg chique staan in de vensterbak, maar een super strakke kweekbak of kweekfles. Deze kweekbak is van beton en heeft 3 rubberen voeten. Je kunt de betonnen bak afsluiten met een glazen stolp, met in de bovenkant nog een opening. Hier is een betonnen bal voor meegeleverd die je erop kunt leggen om zo het terrarium af te sluiten en je eigen ecosysteem te starten. Het water verdampt minder snel en je kunt ze de kweekperiode versnellen en verbeteren. Daarnaast een lust voor het oog en als decoratie zeer geschikt. 

Glazen kweek terrarium kopen

Deze kweekkas bak is dus gemaakt van beton. Een mooie en robuuste uitstraling dus. De afmeting van deze kweekkas is 18 bij 18 centimeter (lengte en breedte). Deze glazen kweekbak is 23,6 centimeter hoog. De kweekfles zit verpakt in een nette omdoos, zodat je deze kweekbak ook goed als cadeau kunt geven. Zo weet je zeker dat er iemand is die blij gaat zijn met je cadeau. Geen rommel meer of bakken met veel te foute kleuren, maar een strakke betonbak met een glazen omhulsel. Stoer!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.