Kweekkas kopen bestellen, 5 lagen Garden@Home | Moestuinland Hoge kweekkas tuin met plastic en kunststof | Moestuinland Omdoos hoge grote kweekkas kopen plastic | Moestuinland
Kweekkas kopen bestellen, 5 lagen Garden@Home | Moestuinland Hoge kweekkas tuin met plastic en kunststof | Moestuinland Omdoos hoge grote kweekkas kopen plastic | Moestuinland
Kweekkas, 5-lagen (70x50x175 cm)
Kweekkas met maar liefst 5 lagen! Voldoende om plantjes op te kweken bij huis of in de moestuin. Beschermt tegen regen en houdt warmte vast.

Artikelnummer

Z80115

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á69,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

5 laagse kweekkas kopen

Hoge kweekkas voor het opkweken van warmte minnende gewassen, zoals pepers, paprika's, augergines en andere soorten groente en fruit. Uiteraard kun je er ook andere plantjes in kweken. Je kunt al eerder in het jaar zaaien, omdat het warmer is dan buiten in de volle grond. Ook kun je aan het eind van het moestuinseizoen langer door, omdat de plastic folie de planten beschermt tegen de kou en regen. De 5 etages tellende kweekkas is voorzien van 5 rekken waarop potten en kweekbakken geplaatst kunnen worden. Goed voor de doorlaatbaarheid van lucht, om de ventilatie in de kweekkas optimaal te houden.

Hoge kweekkas met lagen

De kweekkas is 1 meter 75 hoog, 70 centimeter lang en 50 centimeter diep. De kweekkas bestaat uit poedergecoat staal, met daaromheen een oprolbare beschermhoes. De beschermhoes is aan de voorkant met 2 rits-openingen te openen, om zo bij warme dagen de kas open te zetten. Dit is extra goed voor de ventilatie van de planten. Elke etage van de kweekkas heeft een goede licht doorlaatbaarheid. De kas is eenvoudig in elkaar te zetten, maar ook eenvoudig weer te demonteren. Zo kun je de kas weer opbergen in de winter, om hem het jaar erop weer te monteren. 

Plastic kweekkas moestuin

De kweekkas is leuk om het tuin seizoen wat te verlengen. Zowel naar voren, als ook naar verderop in het jaar. Zo kun je in februari al de eerste gewassen zaaien in de kas. En tomaten, pepers, paprika's en andere gewassen die veel warmte nodig hebben, kun je zo ook veel beter telen!

De kweekkas heeft de volgende afmetingen: 175 x 70 x 50 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.