4 laagse kweekkas kopen, Pro Garden (130 cm) | Moestuinland Kweekkas kopen 4 lagen | Moestuinland 4 laagse kweekkas kopen - moestuinland
4 laagse kweekkas kopen, Pro Garden (130 cm) | Moestuinland Kweekkas kopen 4 lagen | Moestuinland 4 laagse kweekkas kopen - moestuinland
Kweekkas met 4 lagen, Pro Garden
Hoge kweekkas met stalen frame. De kas bestaat uit 4 lagen waardoor je extra veel planten kwijt kan. Bewaard goed de warmte.

Artikelnummer

Z036110

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

ÔéČ┬á39,99
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kweekkas met 4 lagen kopen

Ben je vroeg in het jaar al druk met het zaaien, of wil je de planten die wat minder sterk zijn beschermen tegen de winterse kou? Deze 4-laagse kweekkas is ideaal om meerdere planten in te zetten. De kweekkas is in 4 lagen gestapeld en wordt dankzij de zon extra snel warm, en blijf door het transparante zeil ook extra lang hangen. Handig bij het kweken van warmte minnende gewassen zoals Aubergine, Tomaat, Paprika, Pepers, etc. De kas is heel makkelijk te monteren. 

Kunststof kas in hoogte

De kas is voorzien van kunststof folie om de kas te verwarmen en de warmte binnen te houden. Lichtdoorlatend. De voorkant is te openen met een ritssluiting, en ook eventueel aan de bovenkant aan touw vast te maken. Zo kan de kas luchten bij warme dagen, om zo schimmel te voorkomen. De kweekkas heeft 4 lagen die bestaan uit een frame waar de lucht ook langs kan. Zodoende is de kweekkas altijd volledig luchtdoorlatend wanneer nodig. 

Afmetingen: 50 x 45 x 130 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.