Kunststof regenmeter watermeter kopen, Esschert Design | Moestuinland Sfeerfoto impressie kunststof regenmeter bestellen | Moestuinland
Kunststof regenmeter watermeter kopen, Esschert Design | Moestuinland Sfeerfoto impressie kunststof regenmeter bestellen | Moestuinland
Regenmeter, Kunststof
De kunststof regenmeter is eenvoudig in de grond te steken, zowel in de tuin als moestuin. De regenmeter heeft een duidelijke schaalverdeling.

Artikelnummer

ZTH96

Levertijd

Binnen 2 werkdagen

ÔéČ┬á5,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kunststof regenmeter kopen

Met een regenmeter of watermeter, meet je eenvoudig hoeveel regen er de afgelopen dagen of uren is gevallen. Zo weet je precies wat de grond aan water heeft gehad, en óf je nog extra moet water geven. Handig tijdens de nachten, als je weg bent geweest, of als je wilt weten hoeveel regen er over langere tijd gevallen is. De regenmeter of neerslagmeter is gemaakt van PS kunststof. Compact en lichtgewicht.

Neerslagmeter bestellen Esschert Design

De regenmeter is afkomstig van het kwalitatieve merk Esschert Design. De regenmeter is voorzien van duidelijke, leesbare maat-indicator en schaalverdeling in millimeters en inches. Af te lezen tot 50 millimeter en 2 inches. De regenmeter kan gemakkelijk in de grond worden gestoken, vanwege de hoekvormige pin die zich gemakkelijk in de grond boort. Kan zowel toegepast worden in de siertuin als in de moestuin.

Afmetingen: 21 x 10 x 10 centimeter.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.