Sfeerfoto impressie kunststof regenmeter bestellen | Moestuinland Kunststof regenmeter watermeter kopen, Esschert Design | Moestuinland
Sfeerfoto impressie kunststof regenmeter bestellen | Moestuinland Kunststof regenmeter watermeter kopen, Esschert Design | Moestuinland
Regenmeter, Kunststof
De kunststof regenmeter is eenvoudig in de grond te steken, zowel in de tuin als moestuin. De regenmeter heeft een duidelijke schaalverdeling.

Artikelnummer

Z035025

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á3,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Plastic regenmeter kopen

Met een regenmeter of watermeter, meet je eenvoudig hoeveel regen er de afgelopen dagen of uren is gevallen. Zo weet je precies wat de grond aan water heeft gehad, en óf je nog extra water moet geven. Handig tijdens de nachten, als je weg bent geweest, of als je wilt weten hoeveel regen er over langere tijd gevallen is. De regenmeter of neerslagmeter is gemaakt van PS kunststof. Stevige kwaliteit en kan de weersinvloeden goed weerstaan. Compact en lichtgewicht.

Neerslagmeter bestellen Pro Garden

De regenmeter is gemaakt van gehard plastic en gaat jaren mee. De regenmeter is voorzien van duidelijke, leesbare maat-indicator en schaalverdeling in millimeters en inches. Af te lezen tot 40 millimeter en 1,5 inches. De regenmeter kan gemakkelijk in de grond worden gestoken, vanwege de hoekvormige pin die zich gemakkelijk in de grond boort. Kan zowel toegepast worden in de siertuin als in de moestuin.

Afmetingen: Totale lengte: 43,5 centimeter. 8 centimeter doorsnee opening. Product bestaat uit 2 delen: De maatbeker en de pin om in de grond te steken. Deze zijn eenvoudig op elkaar te plaatsen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.