Kunstplant kopen, Monstera gatenplant kunstmonstera 35 centimeter sierpot keramiek cement | Moestuinland
Kunstplant, Monstera in sierpot (35 cm)
Een cementen pot met mooi geschilderd patroon, gevuld met een kunstplant van de Monstera. Wordt ook wel gatenplant genoemd.

Artikelnummer

Z039219

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á9,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Monstera kunstplant sierpot kopen

Kunstplanten bieden uitkomst voor plekken waar echte planten niet levend gehouden kunnen worden, door bijvoorbeeld gebrek aan warmte, licht of voldoende onderhoud. Met een kunstplant kun je dan toch een beetje groen in huis/kantoor krijgen, zonder dat de plant binnen een week dood is. Ook als je geen groene vingers hebt, is een kunstplant een uitkomst. Deze kunstplant bevat ook een mooie sierpot met een motiefje, en gelijmde stenen zodat het net echt lijkt!

Kleine kunst monstera

De kunstplant die in dit product zit, is een Monstera, ook wel Gatenplant genoemd. Een doorgaanse kamerplant die in veel huiskamers te vinden is. De kunstplant is 35 centimeter hoog, en heeft ongeveer een breedte van 26 centimeter als de plant uitgestald is. De pot is 10 centimeter hoog en 9 centimeter in doorsnee. Gemaakt van cement, wat veel stevigheid geeft. De kunstplant zit in een mooie sierpot, zodat je de kunstplant Monstera meteen kunt gebruiken. Groen in huis, zonder enig onderhoud. Easy!

Specificaties kunstplant in het kort:

  • Soort kunstplant: Monstera/Gatenplant;
  • Hoogte: 35 centimeter;
  • Inclusief sierpot en ingelegde stenen/kiezels.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.