biologische peterselie zaden kopen, grune perle - moestuinland
Peterselie Zaden, Grüne Perle (Krulpeterselie) | BIO
Zaden voor biologische peterselie, Grüne Perle. dit soort is een krulvariant die goed bestand is tegen schieten.

Artikelnummer

SL2141

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 2,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Biologische Krulpeterselie zaden kopen

Grüne Perle is prima geschikt voor de teelt in vollegrond en in potten. De Grüne Perle kan prima overwinteren. Daarnaast is deze peterselie een natuurlijke smaakversterker en een gezonde plant. Als je meerdere keren wilt kunnen oogsten, is het raadzaam het hart van de plant niet weg te snijden. Op deze manier kan je meerdere keren peterselieblad oogsten. Als de peterselie in bloei schiet is het blad niet lekker meer, omdat er veel smaak verloren gaat. De Grüne perle heeft een geringe neiging tot schieten. 

Krulpeterselie zaaien en oogsten

Zaaien kan in de volle grond of in een pot. Doe je dit in de volle grond, dan kan dit tussen April en Juli, op regels.  Zaai je dit onder glas, dan kan het tussen Februari en Juli. Deze biologische zaden voor krulpeterselie ontkiemen vaak langzaam, dus een beetje geduld! Houd de grond na het zaaien vochtig, en vrij van onkruid. Dit soort doet het perfect in een pot, ook op het balkon dus!

Biologische zaden van SluisGarden

Biologische zaden van SluisGarden zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens biologische methoden. Dit wordt gecontroleerd en geregistreerd door stichting SKAL, die erop toeziet dat dit op een biologisch verantwoorde manier gebeurd. Op deze manier kan je met een gerust hart genieten van biologische peterselie. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.