kruidenrekje van hout met glazen potjes kruidenbewaarset voor al je kruiden kruidenrekje, kruidenbewaarset kruidenbewaarset, rek met potjes in verpakking
kruidenrekje van hout met glazen potjes kruidenbewaarset voor al je kruiden kruidenrekje, kruidenbewaarset kruidenbewaarset, rek met potjes in verpakking
Kruidenrek met 5 glazen potjes
Kruidenrek van hout, met 5 glazen potjes om je kruidencollectie een boost te geven. Het rekje is eenvoudig op te hangen aan de gemonteerde haakjes.

Artikelnummer

Z245089

Levertijd

Binnen 3 werkdagen

ÔéČ┬á7,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag!

Kruidenrek met potjes kopen

Ken je dat? een kasje, of lade, helemaal vol met allerlei verschillende potjes, waarin je helemaal het overzicht kwijt raakt? De potjes uit dit kruidenset geven overzicht. Ze zijn van glas, waardoor je mooi kan zien wat erin zit. Daarnaast passen de potjes perfect in een houten rekje, wat een leuke uitstraling aan je keuken geeft. Geef je kruidencollectie een organisatorische make-over met dit kruidenbewaarset!

Houten rekje met glazen kruidenpotjes

Ook bij het zelf oogsten van kruiden is het opslaan hiervan een eitje met deze glazen potjes. Het deksel is van kunststof, en geeft de keuze om ruim te stooien of met kleine gaatjes. Het kruidenrek is 26,2 centimeter breed, een geeft ruimte voor 5 potjes van 90 mililiter, welke zijn inbegrepen. Een leuk set om je kruidencollectie een mooie plek te geven! Het houten rekje is eenvoudig op te hangen aan de gemonteerde haakjes. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

De vraag is verzonden!

Bedankt! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.